Alle innlegg av Pål Sture

Trenger Liverbirds Trondheim eget lokale?

Mange har meninger om hvor klubbens medlemmer samles, og da kommer spørsmålet om vi skal finne oss vårt eget lokale. Det er ikke noe enkelt svar på dette, men vi ønsker oss en seriøs debatt med medlemmene. Frem til nå har vi hatt Three Lions som fast pub helt fra oppstarten i 2011. I en kort periode prøvde vi å være tilstede på O’Learys i tillegg til Three Lions Pub. Noen liker den ene puben, mens andre liker den andre. Kan eget lokale øke tilhørigheten til klubben og samle flere supportere? Fortsett å lese Trenger Liverbirds Trondheim eget lokale?

Supporterkamp og familiedag

Søndag 17. januar spiller Liverbirds Trondheim mot supporterne til det røde laget fra byen som ligger øst før Liverpool.  De ønsker å revensjere tapet i høst, dere husker vel vi gruste de på Salmarbanen på Lerkendal? Returkampen spilles i Abrahallen Kl 1130 og vi håper mange tar turen og heier på våre gutter.

Etter kampen møtes vi på Three Lions for å se oppgjøret i Premier League mellom Liverpool FC og Manchester United på Anfield. Kampen starter Kl 1505 og det blir quiz med premier til store og små!

Tippekonkurranse Liverpool – Southampton

Tipp resultatet i 10.rundes kamp mellom  Liverpool og Southampton (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield (premien er levert av Travellingkop.no).

Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver. Fortsett å lese Tippekonkurranse Liverpool – Southampton

Tippekonkurranse Man U – Liverpool

Man Utd – Liverpool, tippekonkurranse!

Tipp resultatet i 5.rundes kamp mellom Man Utd – Liverpool (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield for 2 personer (premien er levert av Travellingkop.no). Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver.  Fortsett å lese Tippekonkurranse Man U – Liverpool

Tippekonkurranse Liverpool – West Ham

Liverpool – West Ham, tippekonkurranse!

Tipp resultatet i 4.rundes kamp mellom Liverpool – West Ham (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield for 2 personer (premien er levert av Travellingkop.no). Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver.

Hovedtrekning i lotteriet er 1.nov. -15. Fortsett å lese Tippekonkurranse Liverpool – West Ham

Stoke – Liverpool tippekonkurranse

Matchday, sesongstart 2015/2016, revansjekamp!

 

Vi kjører likegodt i gang med en konkurranse. Tipp dagens resultat i dagens kamp mellom Stoke – Liverpool (som svar på dette innlegget) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield (Premien er levert av Travellingkop.no). Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver. Hovedtrekning i lotteriet er 1.november.  Fortsett å lese Stoke – Liverpool tippekonkurranse

Legendetreff og golfturnering

Klæbu Golfklubb og Liverbirds Trondheim har gleden av å invitere til golfturnering med ingen ringere enn Roy Evans,  Alan Kennedy og Phil Neal.  Luftens baron, Mini blir også med og spiller golf. Bjørn Tore Kvarme spiller ikke golf,  men han vil være caddie på turneringen. Fredag 5. juni kl 1200 starter vi med selskapsgolf på Ulsetsanden. Inntektene fra turneringen og festen går til 23Foundation og kreftavdelingen på St.Olavs. Fortsett å lese Legendetreff og golfturnering