Alle innlegg av Arnfinn Hauan

Styret informerer

Hei alle sammen

Grasrotandelen: Viser til presidentens innlegg og blir meget takknemlig for alle bidrag fra spillere.
Kamp i kveld: Helgen er over og dermed har Øyvinds helgeperm løpt ut. Følgelig stiller han på Three Lions hvor han selger lodd i vårt lotteri, tar i mot nye medlemmer og/eller bare slår av en prat. Rykter vil i tillegg ha det til at han stiller med oppdaterte medlemslister slik at det er muligheter for å få utlevert sesongens medlemskort.
Tilbud til medlemmene: Redusert siden O’Learys er konkurs. Hva som skjer i lokalene og når det skjer vil tiden vise. Vi får følge med.
Fellestur: Går til Anfield og sesongens siste hjemmekamp. Stadig noen få billetter igjen – løp og kjøp.

YNWA

Med vennlig hilsen
for styret i Liverbirds Trondheim

Arnfinn Hauan
sekr

Nytt fra styret

Hei Liverbirds i og rundt Trondheim.

Styret er noe redusert for tiden. Øyvind er innvilget perm denne helgen, mens Lise har flyttet inn på fødeavdelingen. Håkon og Stein Inge hviler i hjemmet lune rede.

Likevel vil supporterklubbens styre være representert på kampen i morgen. Vi stiller på Three Lions med følgende lag: Pål Sture, Arnfinn og fra jr-avdelingen stiller Martin. Dette betyr at vi er tilgjengelige en time før kampstart slik at de som vil melde seg inn, få sitt medlemskort eller kjøpe lodd i klubblotteriet kan gjøre dette.

Til dere som skal se kamp på O’Learys er det også mulig å hente sine kort, kjøpe lodd eller slå av en prat på Three Lions før dere drar videre.

Kevin Keegan kom, talte og vant. Ingen over ingen ved siden! Neste gang kommer han hit i VÅR regi?

Ståa

Pr i dag skriver vi 108 betalende medlemmer noe som synes litt lite mtp interessen for LFC og for en by på Trondheims størrelse. Vi kan trygt si vi har plass til flere medlemmer. For styret har de vært en utfordring å få medlemmer til å fornye sitt medlemskap fra sesong til sesong selv via sms-purringer. Noe som fører til at klubben som sådan ikke har de beste kortene i forhandlinger med evt samarbeidspartnere. Noe å tenke på?

Hva er på trappene?

Forrige gang ble det antydet legendebesøk før jul. Dessverre glapp vårt førstevalg – men fortvil ikke – en legende med bart er stadig aktuell før jul. Dette kan bli en julegave å huske for liverbirds i og rundt Trondheim. Våre klubbmedlemmer vil selvfølgelig på billigere billetter til happeningen. Det gjelder bare å kjenne sin besøkelsestid og følge med her på sidene fremover.

Annet

Til styrets glede sees det oftere stilige plagg med vår klubblogo påtrykt. Disse stilige plaggene er nok trykket på SmartProfil på Tiller. Du velger plagg, de trykker og vi har alt betalt for trykkingen i det du ble betalende medlem. Verdi kr 100,- Minner om at klubblotteriet går inn i siste fase – løp og kjøp for dere som enda ikke har kjøpt (nok) lodd.

God kamp og god helg alle sammen!

logo
for styret Arnfinn Hauan, sekr

YNWA

Presisering fra O’Learys

Hei alle medlemmer av Liverbirds Trondheim

Robban, resturantsjef ved O’Learys, vil gjerne informere våre medlemmer om følgende: Reservering på O’Learys betyr at man reserverer bord, ikke plass. Ved bordreservering gjelder det spiseplikt for alle på bordet. Dette er for øvrig vanlig praksis hos alle spisesteder.

Videre er det ikke mulig å booke plass ved baren eller på såkalte «walk in tables» (bord uten duk) da disse er tilgjengelig etter først til møllaprinsippet. Så for dere som IKKE vil spise, bare drikke eller se kamp anbefaler vi at dere møter opp tidlig for å finne en plass, uten å booke via vårt medlemstilbud i form av booking.

Dette er fra vår side IKKE noe ønsket situasjon da vi helst skulle ha ytt denne servicen til våre medlemmer. Det er imidlertid for øyeblikket ikke noe vi kan gjøre i sakens anledning annet enn å informere våre medlemmer.

Med vennlig hilsen

for Liverbirds Trondheim

Arnfinn Hauan

 

Styret informerer

Ståa pr i kveld: Presidenten sendt på rep og vår datakyndige styremedlem har booket plass på føden. I deres fravær har Øyvind tatt ansvar og stiller på kamp i morgen på 3 Lions. Det betyr at dere som ikke har fått medlemskort, meldt dere inn eller kjøpt (nok) lodd i lotteriet vårt (Tur til Anfield verdi kr 5000,-) kan gjøre det nå. Dette gjelder også de som skal se kamp på O’Learys.

Så litt om booking: Three Lions vil at man skal være på plass EN time før avspark for ikke å miste setereservering. Dette kravet gjelder ikke på O’Learys. For begge plassene gjelder dog følgende: Reservasjonene foretas i vårt navn – noe som gjør at vi får «pes» om noen ikke dukker opp. Dere oppfordres derfor om å melde avbud til DEN PLASSEN du har reservasjon om dere likevel ikke kan møte på kamp.
I tillegg vil reservasjoner gjort via vårt sms-system ikke medføre at du/dere får et eget bord, men blir plassert sammen med likesinnede. Dette handler om logistikk hos våre samarbeidspartnere. Bonusen med dette er at klubbmedlemmer blir bedre kjent med hverandre og så blir det litt lettere å lage litt liv?

Hva skjer fremover?
Første hendelse er Kevin Keegan på Lerkendal 25.09.14. Undertegnede gleder seg vilt! Det jobbes stadig med detaljer og siden dette er et arr helt utenfor vår regi, blir vi prisgitt andre ifht f.eks info. Har dog stor tro på at alt ordner seg slik at dette virkelig blir en Happening.

I tillegg jobbes det for å få en legende av stort kaliber hit før jul. Kan ikke røpe hvem og når da kun de store linjene er klare. Uten å røpe for mye så satser vi på en som har….. bart? Vedkommende har ikke, meg bekjent, vært keeper; La gjettingen begynne!

INFOSTRATEGI
Vår FB side er på INGEN måte representativ for klubbens meninger eller holdninger i noen henseende. Her står alt av ytringer for avsenders regning! På Liverbirds Trondheim.no derimot er saken en helt annen. I framtiden vil alle betalende medlemmer få en egen bruker id som kan brukes til å logge inn på .no siden hvor medlemsinfo o.l vil bli liggende.
Pr i dag har vi noen tekniske utfordringer vi må løse først.

Da ønsker jeg alle fans av de riktige røde en riktig god kamp og en fortreffelig helg.

YNWA

Med vennlig hilsen
for Liverbirds Trondheim

Arnfinn Hauan
sekretær

PS! De i grønt: RETT! De på føden: PRESS!