Kategoriarkiv: Tippekonkurranse

Innlegg med kamper og tipperesultater

Tippekonkurranse, Liverpool – Crystal Palace

Tipp resultatet i 12.rundes kamp mellom  Liverpool og Crystal Palace (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet.
Hvilket lotteri da? Jo vi kjører i gang med et julelotteri og trekningene blir i forbindelse med matchen mot Leicester på boxingday. Fortsett å lese Tippekonkurranse, Liverpool – Crystal Palace

Tottenham – Liverpool, tippekonkurranse

Tipp resultatet i 9.rundes kamp mellom Tottenham – Liverpool (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield (premien er levert av Travellingkop.no).

Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver. Fortsett å lese Tottenham – Liverpool, tippekonkurranse

Liverpool – Norwich, tippekonkurranse!

Tipp resultatet i 6. rundes kamp mellom Liverpool – Norwich (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield for 2 personer (premien er levert av Travellingkop.no). Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver.

Hovedtrekning i lotteriet er 1.nov. -15. Fortsett å lese Liverpool – Norwich, tippekonkurranse!

3. rundes info om tippekonkurransen og FPL!

Vanvittig kamp mot Arsenal, lover utrolig godt fremover og flott stemning på Three Lions i går med mange rødkledde!

Tippekonkurranse
For en sykt spennende kamp som bølget frem og tilbake og ga oss alt uten det forløsende målet. Keepere i begge ender gjorde utslaget, ja pluss denne tverrliggeren et par ganger, en dommer som ikke ga oss et par straffer…og et antagelig feilaktig annullert mål til hjemmelaget, men vi får lite på dommeren… vi nå har 7 av 9 mulige poeng. Vi kan ikke klage! Fortsett å lese 3. rundes info om tippekonkurransen og FPL!

Arsenal – Liverpool, tippekonkurranse!

Tipp resultatet i 3.rundes kamp mellom Arsenal – Liverpool (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield for 2 personer (premien er levert av Travellingkop.no). Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver. Hovedtrekning i lotteriet er 1.nov. -15. Fortsett å lese Arsenal – Liverpool, tippekonkurranse!

2. rundes info om tippekonkurransen og FPL!

Bra stemning på Three Lions i går med mange rødkledde!

 Tippekonkurranse

Første hjemmekamp for sesongen ble en kamp med litt av hvert i, men heldigvis fikk vi det forløsende målet av Benteke  som gjorde at vi nå har 6 av 6 mulige poeng.

Hugo Eriksen​ var den eneste som tippet riktig resultat i kampen Liverpool og Bournemouth (1-0) han og sikret seg dermed 5 billetter til lotteriet. Fortsett å lese 2. rundes info om tippekonkurransen og FPL!

Vi har en vinner, kanskje to fra vår tippekonkurranse i 1. runde mellom Stoke og Liverpool!

Det ble en spennende kamp i form av om vi skulle få 0, 1 eller 3 poeng, 0 var vel ikke så aktuelt?.. Heldigvis så kom det en perle av et mål fra Coutinho og kvelden ble reddet, vi åpnet sesongen med 3 viktige poeng!

To stykker tippet det  riktig resultat 0 – 1, men bare en av de har betalt medlemskapet på kr 100,- så langt.
Fortsett å lese Vi har en vinner, kanskje to fra vår tippekonkurranse i 1. runde mellom Stoke og Liverpool!