Kategoriarkiv: Styret informerer

Innkalling til årsmøte 2020

Årsmøte i Liverbirds Trondheim avholdes på Three Lions pub, Brattørgata 22B, Trondheim søndag 21. juni kl 18:00.

Saksliste

1. Godkjenning av innkalling
2. Valg av møteleder, referent og to stykker til å signere protokollen
3. Styrets årsberetning
4. Fastsette regnskapet
5. Budsjett sesongen 2020/2021
6. Valg av styret og valgkomite
8. Eventuelt innkomne forslag

Disse står på valg

Årsmøte skal velge fire styremedlemmer.

Wenche Aarland ble  i 2018 valgt for to år i 2018 og tar gjenvalg.

Inger Ragna Sivertsen og Per Arild Moen tar ikke gjenvalg,

Lene Syvertsen ble i 2019 valgt for to år men trekker seg etter denne sesongen da det planlegges å få på plass en lokal klubb i Modum.

Årsmøte skal også velge medlemmer til valgkomiteen. Det er under avklaring hvem i valgkomiteen som evt tar gjenvalg og dette oppdateres her snarest.

Forslag på kandidater eller forslag som skal behandles på årsmøte må sendes oss skriftlig senest 10. juni.

Påmelding og møtedokumenter

Registrering av møtedeltakere blir gjort ved inngang til lokalet (kun medlemmer). Her utleveres også årsberetningen. Årsberetningen legges ut på liverbirdstrondheim.no noen dager i forkant.

Medlemmer må ha vært medlemmer i tre måneder for å ha stemmerett på årsmøte.

NB: På grunn av krevende tider ifm korona-viruset må vi ha påmelding fra de medlemmer som ønsker å delta. Send en kort e-post om din deltakelse til post@liverbirdstrondheim.no senest 12. juni.

Vi gjør også oppmerksom på at møtedato og/eller møteform kan bli flyttet på kort varsel på grunn den krevende tiden vi er inne i samt at vi også ønsker å koordinere oss med evt. oppstart i Premier League den helgen. Følg med på liverbirdstrondheim.no for all informasjon om årsmøte. Vi oppdaterer eventuelle endringer her på siden.

Vi ønsker alle medlemmer av Liverbirds Trondheim velkommen til årsmøte.

Styret

Har du lyst til å gjør en innsats i styret for Liverbirds Trondheim?

Gjelder betalende medlemmer av Liverbirds Trondheim
 
Har du lyst til å gjør en innsats i styret for Liverbirds Trondheim?
4 av dagens styremedlemmer er på valg (Martin Nilsen (junior), Pål Sture Nilsen, Inger Ragna Sivertsen og Wenche Aarland), samt at 1 har meldt seg ut av styret (Frode Wold). Det betyr at det er 5 plasser tilgjengelig.
 

Fortsett å lese Har du lyst til å gjør en innsats i styret for Liverbirds Trondheim?

Liverpooltrøye signért av Kevin Keegan til inntekt for kreftsyke barn på St. Olavs

kevin-keagen-auksjonLiverbirds Trondheim ønsker å bidra til lyspunkt i hverdagen for kreftsyke barn ved St.Olavs  . Dette vil vi gjøre gjennom å samle inn mest mulig penger frem til  mandag 12. desember kl 12. I tillegg til innsamlingen, auksjonerer vi bort en retrotrøye signért av selveste Kevin Keegan.

Fortsett å lese Liverpooltrøye signért av Kevin Keegan til inntekt for kreftsyke barn på St. Olavs

Nytt fra styret

Hei Liverbirds i og rundt Trondheim.

Styret er noe redusert for tiden. Øyvind er innvilget perm denne helgen, mens Lise har flyttet inn på fødeavdelingen. Håkon og Stein Inge hviler i hjemmet lune rede.

Likevel vil supporterklubbens styre være representert på kampen i morgen. Vi stiller på Three Lions med følgende lag: Pål Sture, Arnfinn og fra jr-avdelingen stiller Martin. Dette betyr at vi er tilgjengelige en time før kampstart slik at de som vil melde seg inn, få sitt medlemskort eller kjøpe lodd i klubblotteriet kan gjøre dette.

Til dere som skal se kamp på O’Learys er det også mulig å hente sine kort, kjøpe lodd eller slå av en prat på Three Lions før dere drar videre.

Kevin Keegan kom, talte og vant. Ingen over ingen ved siden! Neste gang kommer han hit i VÅR regi?

Ståa

Pr i dag skriver vi 108 betalende medlemmer noe som synes litt lite mtp interessen for LFC og for en by på Trondheims størrelse. Vi kan trygt si vi har plass til flere medlemmer. For styret har de vært en utfordring å få medlemmer til å fornye sitt medlemskap fra sesong til sesong selv via sms-purringer. Noe som fører til at klubben som sådan ikke har de beste kortene i forhandlinger med evt samarbeidspartnere. Noe å tenke på?

Hva er på trappene?

Forrige gang ble det antydet legendebesøk før jul. Dessverre glapp vårt førstevalg – men fortvil ikke – en legende med bart er stadig aktuell før jul. Dette kan bli en julegave å huske for liverbirds i og rundt Trondheim. Våre klubbmedlemmer vil selvfølgelig på billigere billetter til happeningen. Det gjelder bare å kjenne sin besøkelsestid og følge med her på sidene fremover.

Annet

Til styrets glede sees det oftere stilige plagg med vår klubblogo påtrykt. Disse stilige plaggene er nok trykket på SmartProfil på Tiller. Du velger plagg, de trykker og vi har alt betalt for trykkingen i det du ble betalende medlem. Verdi kr 100,- Minner om at klubblotteriet går inn i siste fase – løp og kjøp for dere som enda ikke har kjøpt (nok) lodd.

God kamp og god helg alle sammen!

logo
for styret Arnfinn Hauan, sekr

YNWA