Kategoriarkiv: Styret informerer

Har du lyst til å gjør en innsats i styret for Liverbirds Trondheim?

Gjelder betalende medlemmer av Liverbirds Trondheim
 
Har du lyst til å gjør en innsats i styret for Liverbirds Trondheim?
4 av dagens styremedlemmer er på valg (Martin Nilsen (junior), Pål Sture Nilsen, Inger Ragna Sivertsen og Wenche Aarland), samt at 1 har meldt seg ut av styret (Frode Wold). Det betyr at det er 5 plasser tilgjengelig.
 

Fortsett å lese Har du lyst til å gjør en innsats i styret for Liverbirds Trondheim?

Liverpooltrøye signért av Kevin Keegan til inntekt for kreftsyke barn på St. Olavs

kevin-keagen-auksjonLiverbirds Trondheim ønsker å bidra til lyspunkt i hverdagen for kreftsyke barn ved St.Olavs  . Dette vil vi gjøre gjennom å samle inn mest mulig penger frem til  mandag 12. desember kl 12. I tillegg til innsamlingen, auksjonerer vi bort en retrotrøye signért av selveste Kevin Keegan.

Fortsett å lese Liverpooltrøye signért av Kevin Keegan til inntekt for kreftsyke barn på St. Olavs

Nytt fra styret

Hei Liverbirds i og rundt Trondheim.

Styret er noe redusert for tiden. Øyvind er innvilget perm denne helgen, mens Lise har flyttet inn på fødeavdelingen. Håkon og Stein Inge hviler i hjemmet lune rede.

Likevel vil supporterklubbens styre være representert på kampen i morgen. Vi stiller på Three Lions med følgende lag: Pål Sture, Arnfinn og fra jr-avdelingen stiller Martin. Dette betyr at vi er tilgjengelige en time før kampstart slik at de som vil melde seg inn, få sitt medlemskort eller kjøpe lodd i klubblotteriet kan gjøre dette.

Til dere som skal se kamp på O’Learys er det også mulig å hente sine kort, kjøpe lodd eller slå av en prat på Three Lions før dere drar videre.

Kevin Keegan kom, talte og vant. Ingen over ingen ved siden! Neste gang kommer han hit i VÅR regi?

Ståa

Pr i dag skriver vi 108 betalende medlemmer noe som synes litt lite mtp interessen for LFC og for en by på Trondheims størrelse. Vi kan trygt si vi har plass til flere medlemmer. For styret har de vært en utfordring å få medlemmer til å fornye sitt medlemskap fra sesong til sesong selv via sms-purringer. Noe som fører til at klubben som sådan ikke har de beste kortene i forhandlinger med evt samarbeidspartnere. Noe å tenke på?

Hva er på trappene?

Forrige gang ble det antydet legendebesøk før jul. Dessverre glapp vårt førstevalg – men fortvil ikke – en legende med bart er stadig aktuell før jul. Dette kan bli en julegave å huske for liverbirds i og rundt Trondheim. Våre klubbmedlemmer vil selvfølgelig på billigere billetter til happeningen. Det gjelder bare å kjenne sin besøkelsestid og følge med her på sidene fremover.

Annet

Til styrets glede sees det oftere stilige plagg med vår klubblogo påtrykt. Disse stilige plaggene er nok trykket på SmartProfil på Tiller. Du velger plagg, de trykker og vi har alt betalt for trykkingen i det du ble betalende medlem. Verdi kr 100,- Minner om at klubblotteriet går inn i siste fase – løp og kjøp for dere som enda ikke har kjøpt (nok) lodd.

God kamp og god helg alle sammen!

logo
for styret Arnfinn Hauan, sekr

YNWA