Kategoriarkiv: Fantasy Premier League

Innlegg knyttet opp mot Fantasy Premier League

Fantasy Premier League og Liverbirds Trondheim = sant!

Liverbirds Trondheim vil i år ha interne konkurranser blant egne medlemmer som har lag med i Fantasy Premier League. VIKTIG! Du må være betalende medlem av Liverbirds Trondheim for å kunne delta i disse konkuransene. Medlemsskapet må være betalt innen 31. august 2018 kl. 24.00.  Fortsett å lese Fantasy Premier League og Liverbirds Trondheim = sant!

Fantasy Premier League! Ny sesong, nye muligheter

Morten Offerdal ble siste sesongs vinner av våre medlemmer og vant en signert Liverpooldrakt. Erlend Rekkebo, som var best, men ikke medlem, har nå meldt seg inn i Liverbirds Trondheim i håp om å gjenta en topp-plassering og stikke av med denne sesongens premie.

Fortsett å lese Fantasy Premier League! Ny sesong, nye muligheter

Pål Sture, presidenten i Liverbirds Trondheim er også Manager i FPL!

Vår president Pål Sture, er Manager for laget Tanem United.  Dette er 2. sesongen han deltar i Fantasy Premier League (FPL) . Sesongen 14/15 hadde han en særdeles avslappende jobb som manager , vil du vite hvorfor?  Fortsett å lese Pål Sture, presidenten i Liverbirds Trondheim er også Manager i FPL!

Status 1. runde i Fantasy Premier League

58 spillere er så langt med i kampen om å bli den beste manageren i ligaen Liverbirds Trondheim. Det ble en pangstart for noen, og ikke så bra for andre, akkurat som oppstarten i England ellers. Fortsett å lese Status 1. runde i Fantasy Premier League