It’s beginning to look a lot like Christmas

Nå er det ikke lenge til vi går inn i julemåneden. Livet leker og alle hjerter gleder seg. I år, som i fjor, har Liverbirds Trondheim  planer om å gjøre litt ekstra stas på medlemmene…. HO HO HO

Julekalender!

For hver kampdag frem til jul, trekkes et vilkårlig medlem ut som vinner av dagens kalendergave. Vi kan nevne at bak lukene så vil det blant annet ligge en spillertrøye og en signert Liverpoolkapteiner av Ragnhild Lund Ansnes. Har du først vunnet, så kan du ikke vinne på de påfølgende kampdagene. I tillegg til dette så har vi på selveste julaften en ekstratrekning blant alle medlemmene.

Alle våre medlemmer er automatisk med i trekningen, gammel som ung, og vinnerne blir fortløpende annonsert her:

  • Søndag 4. desember Bournemouth vs Liverpool (PL) kl 14:30 (Vinner av Liverpoolskilt; Eyolf Bratvold)
  • Søndag 11. desember Liverpool vs West Ham (PL) kl 17:30
    (Vinner av Liverpool drikkeglass med sugerør, Ann Iren Abrahamsen)
  • Onsdag 14. desember Middlesbrough vs Liverpool (PL) kl 20:45 (Vinner av Liverpool Pint Glass,  Anders Island)
  • Mandag 19. desember Everton vs Liverpool (PL) kl 21:00 (Vinner av Liverpool hjemmedrakt, Geir Arne Morkemo)

Ekstratrekning 24. desember , (Vinner av Kapteinsignert Liverpoolkapteiner, Elizabeth Hagen Berg)

Familiedag 11. desember!

Vi har under planlegging en dag for store og små i tillegg til å se kampen Liverpool vs West Ham. Arrangementet planlegges på et sted i byen (det blir ikke lagt opp til arr på pub i tilknytning til familiedagen). Følg med følg med, ytterligere informasjon kommer og vi håper mange store og små møter opp.

85

Julebord!

I forbindelse med Merseyside Derby mandag 19. desember, samles vi kl 18 på Three Lions og har et aldri så lite julebord før kampen.

Kveldens meny: Norsk/engelsk julemiddag med en «Liverpool special secret» samt 1 øl til kr. 299,– . Ønsker du 1 aquavit til middagen betaler du totalt kr. 365,-.

Som vi allerede har annonsert så  putter vi overskudd fra lotteriet  i julebordspotten. De av våre medlemmer som blir med på julebordet  vil få dekket noe av mat/drikke. Vi kommer tilbake til detaljer som er avhengig av hvor mange påmeldte vi får.  Vi har forøvrig satt et tak på dekning og blir det noe igjen etter julebordet, tar vi evt overskudd med videre til noe annet.

Invitasjon vil som vanlig sendes våre medlemmer via inviter (hvor det er endelig påmelding).
PS – husk avspassering noen timer dagen derpå om du ikke allerede har tatt julefri 😉

Boxing day ble til 3. juledagskamp!

Dette året så blir det altså ikke kamp på Boxing day, men på 3. juledag for Liverpool. Vi viderefører vår tradisjon og  tar en pause fra juleribba og familemas og samles på Three Lions  og ser oppgjøret mellom Liverpool og Stoke. Invitasjon sendes via Inviter når det nærmer seg.

js101341538

Nyttårsaften og matchday!

OMG er det mulig? Kl 18:30 på nyttårsaften blåser dommeren i fløyta i storoppgjøret Liverpool vs Manchester City. Om det blir arrangement i regi av Liverbirds Trondheim denne kvelden får vi komme tilbake til.

Vi håper å se mange av dere i løpet av desember måned! YNWA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.