Golf + Fotball = moro familiedag (UTSATT)

logo3log_liverbirdsHar du lyst til å prøve golf og se kampen mellom Liverpool og West Ham søndag 11. desember kl 1730 på storskjerm samtidig? Da kan du melde deg på eventen vår på Trondheim Golfsenter søndag 11. desember. Vi starter med kyndig instruksjon fra golfsenteret kl 1600 på innendørs drivingrange og puttinggreen. Deretter trekker vi inn i eget rom og ser kampen mellom Liverpool og West Ham på storskjerm (HD) og spiser pizza sammen. Er vi riktig heldig kommer det «kjentfolk» og gir noen kommentarer i forkant av kampen og i pausen. Barn (under 16 år) betaler ikke for golfspill, voksne betaler 200,- for å prøve golf. Tillegg for pizza og brus 150,- for voksne og gratis for barna. Dette blir en helmax familiedag med golf og fotball på Lade. Trondheim Golfsenter ligger i 3. etg på Rishaughallen i Haakon VIIs gt 23. Meld deg på enten via kommentar i denne artikkelen eller på eventen som sendes ut via inviter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.