An Hour For Others – lotteri og innsamlingsaksjon

I Liverpoo10609480_1632337606998998_1416888382531970232_n_16x9l har de en organisasjon, An hour for others, som hjelper vanskeligstilte i Liverpool.
Liverbirds Trondheim  starter nå en innsamlingsaksjon som vil pågå frem til 10.mai hvor alt vi får inn vil gå til An hour for others! I tillegg kjører vi et lotteri som  vil pågå frem til 1. mai.

Vi må jo kunne kalle oss heldige vi som bor i Norge. Arbeidsledigheten er tross alt lav og vi har et oppegående velferdsamfunn (ja, unntak finnes og ikke alle her til lands har det så godt.)

I Liverpool lever mange i fattigdom, både voksne og barn. De er på mange måter avhengig av hjelp for å klare seg gjennom hverdagen og det er få lyspunkt å se frem til. Selv om de bor i Liverpool og nært laget i vårt hjerte, så er det en sjeldenhet at de får oppleve å være tilstede på Anfield (om de skulle ønske det). Kampen for tak over hodet, mat på bordet og klær er naturlig nok noe som opptar disse menneskene. Liverbirds Trondheim ønsker å gi noe til de som sliter mest i byen vi alle elsker og vi håper så mange som mulig er med og gir sitt bidrag.

Følgende premier har vi i potten (kommer det flere så vil vi opplyse om det):
– Legendesignert Kapteinsbok av Ragnhild Lund Ansnes (Ragnhild donerer)
– Stort signert bilde av Tommy Smith (Ragnhild donerer denne unike sjeldenheten)
– Liverpoolskjerf (Fotballbutikk på Sirkus )
– The Kopskilt (Fotballburikk på sirkus donerer )
– Retrodrakt signert av Kevin Keegan (Liverbirds Trondheim donerer)
– 2 fl «Liverpool-øl» (Liverbirds Trondheim donerer)

Hvert lodd koster kr 25,- og ALT vi får inn går da til nevnte organisasjon (sammen med bidrag som kommer inn utenom). For å kjøpe lodd kan du enten sende beløpet (25,-*x antall lodd) på vipps/Mcash til 917 31 242, eller du kan overføre dette til vår konto 4202.35.92066 eller du kan betale med cash når vi ses på 3L.

Vi vil minne om lotteriet med jevne mellomrom, men det er ingen grunn til og ikke hive seg rundt og kjøpe lodd med det samme.
Som tidligere deler vi ikke ut selve loddene, men loddene dine havner i potten som vi trekker fra.

YNWA

 

 

Ønsker du å donere penger til aksjonen, sender du en e-post til post@liverbirdstrondheim.no og oppgir følgende:

  • Hvor mye du gir
  • Hvem som står som givere (det kan f.eks. være «Familien….» eller «navnet ditt» osv)

Deretter betaler du inn oppgitt beløp til konto 4202.35.92066 eller via VIPPS/MCASH til 917 31 242 og merker innbetalingen med  «an hour for others 2016»

Overlevering av pengene

19. mai drar vi på fellestur til Liverpool og vi håper å få til et besøk hos organisasjonen slik at vi får en formell overlevering.  Pengene vil uansett overføres til An hour for others sin konto i forkant av turen vår.

Vi oppfordrer alle til å gi noen kroner, det trenger ikke være så mye, alle monner drar.

Liverbirds Trondheim vil donere kr 5,- pr betalende medlem av klubben pr 1. mai 2017. Det er enda en grunn til å betale medlemsavgift og melde seg inn i Liverbirds Trondheim.

YNWA

Styret, Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.