Medlemskap for sesongen 17/18 (trekning av kommende sesongs drakt for hvert 100. betalende)

 Sesongen 2016/2017 har vært en rekordsesong for antall medlemmer i Liverbirds Trondheim. Vi endte opp med hele 281 medlemmer! Klarer vi å slå denne rekorden for kommende sesong? Skal vi klare det, må du fornye meldemskapet ditt OG vi må få med flere nye medlemmer. La oss gå for å nå 300 medlemmer!

Vi har allerede begynt å få en del innbetalinger av medlemskontingenten for neste sesong (medlemskapet følger sesongen). Hvorfor ikke fornye ditt medlemskap du også om du ikke allerede har gjort det? Vi ønsker selvsagt også alle nye medlemmer velkommen!

Du velger om du betaler kr 100,- på vipps til 917 31 242 eller til konto 4202 35 92066. Merk innbetalingen med mobil og e-postadresse. Barn/unge under 16 år for kommende sesong har gratis medemskap, men må meldes inn.
Denne kan bli din om du er blant de 100/200/300 første medlemmene 🙂

Så snart vi når de første 100/200/300, trekkes kommende sesongs drakt blant medlemmene.

Hiv deg med, bli medlem i Liverbirds Trondheim og bli en del av de beste supporterne!

Medlemsfordeler finner du her på siden medlemsfordeler 2017/2018.
 
YNWA
Wenche, leder av Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.