Fellestur for Liverbirds Trondheim sesongen 2017/2018

Viktig informasjon vedr fellestur for Liverbirds Trondheim, siste hjemmekamp 13. mai 2018!

Som tidligere sesonger vil vi ha fellestur siste hjemmekampen i sesongen, denne gang møter vi Brighton. Vi har hele 86 plasser tilgjengelige, og disse har vi allerede begynt å få reservasjoner på. Ønsker du å være med på Liverbirds Trondheim på tur i mai 2018? Da er det noen viktige punkter å få med seg:

1. Du må være betalende medlem av klubben (barn inntil 16 har gratis medlemskap, over 16 er kr 100,- pr sesong).
2. Du må reservere plass OG du må betale inn et depositum på kr 1200,-pr pers for å få reservert plassen (dette får du ikke igjen om du melder deg av). For å reservere send en epost til post@liverbirdstrondheim.no så får du en bekreftelse og innbetalingsinformasjon. Merk at navn på ALLE reisende må oppgies og oppgi gjerne om du ønsker å dele rom eller ha enkeltrom.

Prisen for de 50 første som bestiller er kr 3700,- pr pers i dobbeltrom (kr 465,- ekstra pr natt i enkeltrom). For de fra 51 og til 86 så er prisen kr 4300,- pr pers (kr 500,- ekstra pr natt i enkeltrom). Prisen inkluderer 3 netter på hotell samt kampbillett. Evt ekstra netter og fly kommer utenom.

Nå gjelder først til mølla innen 31.10 (samt å betale inn depositumet). Ytterligere informasjon kommer etterhvert, evt send oss en henvendelse.

Vi i styret i Liverbirds Trondheim ser frem til nok en fantastisk tur med en flott gjeng! YNWA

6 kommentarer til “Fellestur for Liverbirds Trondheim sesongen 2017/2018”

  1. Hei Wenche. Vi er to fra Bodø som vil melde oss på legendemøtet med John Barnes 12.5.18. Olav Eiring og Anne Kristin Sivertsen. Kan vi gjøre dette til deg? Evnt skal jeg vippse pengene til deg? Mvh anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.