Liverbirds Trondheim har passert 300 medlemmer – ønsker du også å bli en av oss?

Vi har nå passert 300 betalende medlemmer i klubben vår og det er rett og slett enormt! Det betyr også at 3 heldige medlemmer har vunnet hver sin spillertrøye, vi trekker en spillertrøye for hvert 100. medlem.

Over 300 medlemmer faktisk. Sist sesong var vi  til sammenligning 281 medlemmer  og sesongen før stoppet vi på i underkant av 170 medlemmer. Mao en rivende god utvikling som styret og ikke minst jeg som leder av klubben er særdeles godt for nøyd med!

Hva nå da? Hva mer?

Nå er klubben sikret deltagelse i Champions League , vi er så langt med i alle cuper (neida, alle har ikke kommet i gang enda, men vi satser på noen flotte pokaler også i cupene denne sesongen).
Overgangsvinduet er stengt og strengt tatt så gjorde vi ikke det så aller værst, iallefall ikke fremover på banen. Vi får tro og håpe at Klopp har en plan mtp forsvaret og nærmere bestemt stopperplassen, der er vi særdeles sårbare! Men vi har totalt sett egentlig et godt lag og stallen kan du se via Liverpool FC sine sider .
Fellesturen vår i mai (siste PL-kamp og selvsagt hjemmekamp) har allerede over 50 påmeldte  (vi har totalt 82 plasser). Denne kan dere lese mer om på nett. Vi har avtale med to leverandører som benyttes på denne turen. Og vi oppfordrer dere til å benytte våre leverandører også når dere reiser utenom fellesturen, se info om disse rett nedenfor.
Våre leverandører av turpakker:
  • Liverpool Travel – gir 10 % på pakkeprisen til våre medlemmer. Du må huske å oppgi medlemskapet i bestillingen din for å få rabatt.
  • Travellingkop.no  (leverer oss premien i lotteriet du kan lese om under her)

NB! Trupakkene inneholder overnatting og kampbillett, mao så bestiller du reise selv, men det er til gjengjeld også mye mere fleksibelt.

Vinn tur til Liverpool
Denne sesongen har du 2 muligheter til å vinne seg tur til Liverpool.

Vi har som vanlig lotteriet med pakke for 2 (overnatting 2 netter og kampbillett. Pakken er gitt av travellingkop.no) som trekkes allerede i slutten av oktober (og før vi stenger påmelding til fellesturen). Mulighetene for å delta i lotteriet er ved å kjøpe lodd til kr 25,- pr stk.

I tillegg har vi i år fått en fantastisk pakke av Dougie på 3L  som sikrer vinneren tur for 2 til valgfri kamp (flyreise, overnatting 2 netter og kampbillett). For å ha mulighet på denne pakken må man møte opp på 3L i forbindelse med PL-kamper og fylle ut sitt tipperesultat. Jo flere kamper man deltar og får flest mulig poeng på, jo bedre mulighet for å vinne.

Uansett – det blir en spennende sesong og kan det bli mange spennende kamper som DU ønsker å se ute blant likesinnede. Liverbords Trondheim reserverer plass for sine medlemmer som kjent og vi gjør vårt beste for at vi skal få gode plasser. Det vil komme flere kamper hvor det blir STINN PUB og da gjelder det å ha kjent sin besøkelsestid på forhånd.
Vil du risikere «å stå utenfor» mens vi andre er inne og opplever magien fra blant annet Salah og Mané? Våre medlemmer som har reservert innen tidsfristen går foran øvrige om det blir kamper med enormt trøkk, og det vil GARANTERT komme kamper hvor du MÅ være medlem av klubben for å få plass også denne sesongen. Å melde seg inn i siste liten da er ikke en god løsning 😉
Nå er det bare å følge nedenstående prosedyre for å fikse sitt medlemskap:
Betal inn 100,- til konto 4202 35 92066 evt på Vipps/Mcash til 917 31 242 og påfør «navn, epost og tlf» .
 
Har du noen innspill til oss i styret så tar vi gjerne imot de. Det kan være alt fra om du er misfornøyd med noe som har vært, eller du har ønsker om noe. Vi tar selvsagt også i mot skryt om det er noe du er fornøyd med.
Benytt landslagspausen til å fornye medlemskapet 🙂
YNWA
På vegne av Styret i Liverbirds Trondheim
Wenche, leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.