Presentasjon av kandidater til styret i Liverbirds Trondheim

Som vi har nevnt tidligere så søkte vi etter kandidater til styret.  På kommende årsmøte 6. mai, er det kun 1 medlem som ikke er på gjenvalg, Morten Ropstad Isachsen. 

2 medlemmer går ut av styret og er ikke på gjenvalg, dette er Frode Wold som trakk seg tidligere i sesongen og Martin Schei Nilsen som ikke tar gjenvalg.  Vi takker begge for innsatsen!

Vi har fått inn forslag på 3 nye kandidater (som har takket ja til å stille til valg) og disse presenteres her, i tillegg til 3 av dagens styrerepresentanter som tar gjenvalg.

Dagens styrerepresentanter som tar gjenvalg

Wenche Aarland, leder av Liverbirds Trondheim stiller til gjenvalg som leder. Wenche har vært leder for klubben de 2 siste sesongene
og ønsker å bidra enda mere for denne fantastiske gjengen og håper medlemmene lar henne få lov til det.

 

Inger Ragna Sivertsen, styremedlem stiller  til gjenvalg som styremedlem. Inger Ragna har også vært med i styret i 2  sesonger nå og hun ønsker også å bidra mere gjennom styret for Liverbirds Trondheim.

 


Pål Sture Nilsen
, styremedlem stiller til gjenvalg som styremedlem. Pål Sture har vært med siden oppstarten av Liverbirds Trondheim i 2011 og han ønsker
også å bidra videre for klubben.

Nye kandidater som stiller til valg

Vi har utfordret kandidatene til å si noen ord om seg selv og det har de gjort.

Per Arild Moen stiller til valg som styremedlem og sier følgende om seg selv: Jeg er 67 år, pensjonist, og utdannet førskolelærer. Har bodd i Trondheim i 44 år. Har så og si i hele mitt yrkesaktive liv arbeidet som pedagog i Trondheim kommune. Har samboer, tre voksne bonusbarn og fem fine barnebarn. Bor på Tiller.
På fritiden har mine interesser vært knyttet til fotball og ski. Har hatt flere frivillige verv i Freidig fotball og Skandia cup, var også kretsdommer i en 10-15 år.
Har vært Liverpoolfan siden 1965. Kombinasjonen Beatles og fotballinteresse var starten på et nå over 50 år gammelt forhold til Pool.
Når jeg ønsker å gjøre en jobb for Liverbirds er det for
– Å bidra til å skape et godt engasjement for the Reds i Trondheim. Samle flest mulig til kampene på Tree Lions, lage trivelige fellesarrangement og ikke minst gjøre fellesturen til mer enn bare en pub til pub tur, men til en opplevelsesturer som gir oss innsikt i byens og fotball-lagets liv og levne i nåtid og fortid. Med andre ord fortsette det meget gode arbeidet som styret har startet på dette området.
– det er en forutsetning for meg at Liverbirds har et sosialt engasjement utover det som handler om fotball. Det er viktig å fortsette den profilen ikke minst i forhold til forsvare ‘grasrotandelen’. Å bruke det nettverket som Liverbirds er ‘for en god sak’ er viktig.
Så i korte trekk er mitt ønske å bidra i forhold til det arbeidet styret har gjort de siste årene.

Kai Erklev stiller til valg som styremedlem og sier dette:
Jeg er 51 år(enn så lenge), er utdannet elektriker men jobber nå som driftstekniker hos Statsbygg. Jeg spiller ikke fotball selv, men har vært Liverpool supporter siden barneskolen. Og selv om det har vært en lengre periode hvor interessen har vært stort sett fraværende,  har  imidlertid interessen tatt seg opp igjen i løpet av de siste årene.
Jeg har hatt noen styreverv tidligere, i forskjellige lag og organisasjoner, og synes det er interessant å være med på.

Tor Olav Langjord stiller til valg som styremedlem og har dette på hjertet: Har med født Cerebral Parese er 48 år og bor i på Saksvik i Malvik er fotball og sykkel interesert. Kan godt bidra i styret som styremedlem hvis det er aktuelt. Jeg er en sosial fyr, liker musikk og film og fotball. Har syklet Trondheim – Oslo på liggende tandemsykkel for 3 års siden på tiden 29 timer 🙂 Er også vara i kommunestyret i malvik siden 2007.

Valg av styrerepresentanter skjer som sagt i forbindelse med årsmøte før kampen mot Chelsea søndag 6. mai. Det skal velges totalt 4 eller 5 (avhengig av om årsmøtet velger å endre i antall styremedlemmer (forslag til vedtektsendringer har kommet inn og vil bli behandlet før valg av representanter).

Jeg ønsker alle sammen et godt valg og lykke til!

YNWA
Wenche, leder av Liverbirds Trondheim

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *