Takk Pål Sture!

Etter og ha vært med å starte Liverbirds Trondheim 6. mars 2011, trer nå Pål Sture Nilsen ut av styret.

Three Lions Pub, Brattrøgata 10-12B, kl 1230, 6. mars 2011

Tilstede: ca 100 liverpoolsupportere

Pål Sture Nilsen innledet med å ønske velkommen til stiftelsesmøtet som var annonsert på Facebookgruppen “Liverbirds Trondheim” og på liverpool.no 3 dager før møtet. 

 

 

Slik er starten på stiftelsesdokumentet fra klubben vår. Pål Sture sto i bresjen og dannet den lokale supporterklubben vår. Han startet som styremedlem, før han ble leder av supporterklubben og de 2 siste sesongene har han igjen vært styremedlem. Vi har utrolig mye å takke Pål Sture for.  Kanskje hadde noen andre tatt initiativet om ikke han gjorde det? Uansett, primus motor var Pål og gjorde det!

Det kan sies mye om Pål Sture, men det vi iallefall kan si, det er at han er en initiativtaker og han vil så mye. Vi har nå årlig fellestur den siste kampen i sesongen og det skjer i år igjen og det er årlig loddsalg hvor premien er tur for 2 til Anfiled. Det i tillegg til arrangement i forbindelse med kamper, ja og ellers ønske om å lage arrangement for barn/unge og knytte bånd forøvrig, da har vi trukket frem noe av de vesentligste punktene som har oppstått fra Pål Sture.

7 år er mange år i et styre og kanskje gjør det godt og kun fokusere på supportertilværelsen (ja i tillegg til politikk og fagforeningarbeid)? Ikke vet jeg, men det jeg vet er at Pål Sture var den som fikk med meg inn i styret – og det er jeg glad og takknemmelig for! For ja, det er mye jobb, selv om vi «bare» er en supporterklubb. Man må engasjere, man må legge til rette for og man må holde humøert og ståpåviljen oppe. Innimellom så må man også gå i krigen og megle.

En stor takk til deg Pål Sture for alt du har bidratt med! Jeg håper du fortsetter å være engasjert i klubben vår som et aktivt medlem, at vi ser deg på 3L innimellom og at du deltar på de kommende fellesturene!

YNWA

På vegne av styret
Wenche, leder av Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *