Fantasy Premier League og Liverbirds Trondheim = sant!

Liverbirds Trondheim vil i år ha interne konkurranser blant egne medlemmer som har lag med i Fantasy Premier League. VIKTIG! Du må være betalende medlem av Liverbirds Trondheim for å kunne delta i disse konkuransene. Medlemsskapet må være betalt innen 31. august 2018 kl. 24.00. 

Du kan vinne billetter til en seriekamp på Anfield og Liverpooleffekter

Årets manager.

Den spilleren som har den høyeste poengsummen ved sesong slutt blir årets manager. Vinneren får 2 billetter til en valgfri C-match på Anfield i sesongen 2019/20.

Månedens manager.

Hver måned blir det kåret en vinner med den høyeste poengsum i den inneværende måned. Premien vil være en Liverpooleffekt til en verdi av ca. 200 kroner.

For begge disse konkurransene vil vinneren bli avgjort ved loddtrekning om to eller flere skulle ha lik poengsum.

 I tillegg vil vi fram til nyttår, føre en statistikk over ukens manager, den spiller med flest poeng i løpet av en spilleomgang og ukens runner up, den spiller som avanserer flest plasser i løpet av en spilleomgang. Dette er et testforsøk for å se om dette også kan være en konkurranseform som kan være aktuell i fortsettelsen. Her vil det ikke være noen premiering, men det kan også være hyggelig med en hederlig omtale.

Er du fantasyspiller og Liverpoolsupporter da er dette en god grunn til også å være medlem av Liverbirds Trondheim! Vipps kr 150,- til 508830 (velg betal) og lag ditt eget lag i FPL!

Code to join this league: 223976-45402

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *