Sakspapirer årsmøte 2020

Årsmøte Liverbirds Trondheim
sesongen 2019/2020


Årsmøte Liverbirds Trondheim avholdes på Three Lions pub, Brattørgata 22B, Trondheim
Tid: søndag 21. juni 2020 kl 18:00

NB! Det var påmelding til årsmøte på grunn av koronasituasjonen og kun de som meldte seg på innen tidsfristen kan stille. Se innkallingen

Saksliste
1. Godkjenning av innkalling
2. Valg av møteleder, referent og to stykker til å signere protokollen
3. Årsberetning sesongen 2019/2020 – vedlagt
4. Regnskap sesongen 2019/2020 – vedlagt
5. Innkomne forslag
6. Budsjett sesongen 2020/2021
7. Valg – presentasjon av kandidater på valg vedlagt
8. Avslutning

Sak 1: Godkjenning av innkalling

Sak 2: Valg av møteleder, referent og to stykker til å signere protokollen

Sak 3: Årsberetning sesongen 2019/2020

Sesongen 2018/2019 var vi oppe i hele 452 medlemmer og denne sesongen endte vi på 332 medlemmer – takk til alle!

Vi økte medlemsavgiften til kr 175,- denne sesongen etter benkeforslag på årsmøte, har dette sammenheng med nedgang i antall medlemmer?


Oversikt over styremedlemmer

 • Wenche Aarland
 • Inger Ragna Sivertsen
 • Per Arild Moen
 • Lene Syvertsen


Styret har denne sesongen også sjonglert mellom fysiske møter og ellers tatt en del avklaringer via vår side på facebook. Vi lever i en moderne verden og derav benytter vi oss av muligheter via har.

Noen av de sakene som har opptatt oss i styret er følgende:

 • Arrangement for medlemmer
 • Innsamlingsaksjoner
 • Fellestur til Liverpool
 • Arrangement til barn og unge
 • Fantasy Premier league

Hva har skjedd denne sesongen?

Masse arrangement på Three Lions (vi har stort sett hatt arrangement på 3L) i forbindelse med kamper. Vi skulle ønske at flere møtte opp regelmessig. Invitasjoner til arrangement vi har hatt, har i hovedsak blitt sendt ut via Inviter.no, i tillegg til at vi også har opprettet arrangement via FB.  Det er en utfordring dette med å få samlet gjengen, byen er sånn passe stor og mange har sine ting rundt omkring – vi må se nærmere på dette før neste sesong, om det er noe vi kan gjøre.

Plutselig ble vi rammet av korona i mars 2020 og dermed stoppet alt opp.

Loddtrekning hvor premien var tur til Liverpool for 2. Turen til Liverpool ble trukket i oktober og vinneren Per Kristian Berg. Trekningen ble foretatt via “livesending” på Facebook fra Three Lions.

Julebordet denne sesongen ble på Three Lions – som vanlig med et begrenset antall oppmøtte.

 
Brukbar aktivitet på vår FB-side (pr i dag 1655 medlemmer på siden).


Egen liga i Fantasy Premier League hvor vinneren får kampbillett på Anfield, det er overhodet ikke avgjort hvem som stikker av med den. I tillegg har vi hatt månedens manager som vil få premie.


Fellesturen vi skulle gjennomføre i mai (siste hjemmekamp) fikk enorm respons og vi var over 40 stykker som skulle reise over. Ving var valgt som turoperatør til fellesturen. Alt gikk i vasken på grunn av koronaen.  

Vi erfarer at det er vanskelig å få arrangement for juniorer. Vi fikk dog til et arrangement på Bowling 1 på  Heimdal. Der deltok 4 barn/unge og 3 voksne, vi ser at potensialet for oppmøte er enormt mye større. Det ble kjørt gocart og spilt bowling før vi spanderte pizza til slutt. De fremmøtte var særdeles fornøyd.

På landsbasis har det vært gjennomført et nytt treff for ledere av Liverbirdsklubber i Norge. Den samlingen foregikk i Asker en helg i februar og samlet rundt 40 klubber. Hele opplegget ble arrangert av LFCSN og Wenche var selvsagt nok en gang med som bidragsyter for å arrangere sammen med Tore Hansen (Leder av supporterklubben LFSCSN). Et samarbeid med andre styrker oss alle og det gjør det lettere å verve og inkludere medlemmer.

Vi kan også nevne at vi i Trondheim har fått gjennomført et nytt jentetreff. Det ble et nyttårsbord med ca. 20 jenter som var samlet til middag med påfølgende kamp.  

Gjennom sesongen har vi bidratt sammen med våre medlemmer til flere innsamlingsaksjoner. TV-aksjonen, AHFO, Spleisen for Hotel TIA med mere. Det er en stor giverglede blant våre og dette kommer godt med både innenlands og til folk i Liverpool.


I skrivende stund så ligger vi på 1. plass. Vi er 22 poeng foran vår nærmeste konkurrent og vi mangler kun 6 poeng for å sikre vårt første seriemesterskap på 30 år, vi satser på at vi slipper å si; neste sesong……

You’ll never walk alone!
Styret for Liverbirds Trondheim

Sak 4

Sak 5: Innkomne forslag

 1. Liverbirds Trondheim skal, i den grad det er mulig, benytte reiseoperatører som formidler billetter på lovlig vis. Aktører som driver med ulovlig «videresalg» av sesongkort – en praksis Liverpool FC tar avstand fra – skal ikke benyttes.
 • Liverbirds Trondheim bør avklare om det kan reklameres for kommersielle aktører på facebooksiden, og i tilfelle hvilke aktører det kan reklameres for. Sier man ja til én aktør, må man ha et avklart og bevisst forhold til hvorfor det åpnes for slik reklame.

Eksempel: Mange nordmenn/trøndere har et sterkt forhold til puber som The Park og The Albert. Ville det vært greit å sette i gang spleis i koronatida for disse, som helt sikkert trenger det svært mye, slik det i vår er satt i gang spleis for/reklamert for eventer (der det oppfordres til å vippse) for Hotel Tia?

Sak 6: Budsjett sesongen 2020/2021

Det er vanskelig å sette et budsjett og vi foreslår at årsmøte kommer med innspill til hva vi skal bruke penger på kommende sesong og at det nye styret tar med innspillene.

Av inntekter så får vi inn medlemsavgift samt inntekter fra Grasrotandelen. Begge disse avhengig av hvor mange som støtter opp både med å være medlem og gjennom grasrotandelen.

Vi har 10-årsjubileum kommende sesong og da bør vi sørge for å få til en bra feiring.

Vedrørende veldedighet så gir vi utfra hvor mye vi har sjans til, også med bidrag fra medlemmene.

Sak 7: Innstilling fra valgkomiteen

Styret:

Leder: Wenche Aarland, 2 år

Styremedlem 1: Roger Kjeldsberg, 2 år

Styremedlem 2: Anja Bjartan, 2 år

Styremedlem 3: John Atle Hammerås, 1 år

Styremedlem 4: Andreas Bugge Sandmo, 1 år

Styremeldem 5: Morten Isachsen, 1 år

Valgkomiteen, alle for 1 år:

Medlem 1 valgkomite: Inger Ragna Sivertsen

Medlem 2 valgkomite: Catharina Morken

Medlem 3 valgkomite: Kjetil Sørensen

Sak 8: Avslutning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.