Klubbens andre årsmøte

Årsmøte Liverbirds Trondheim avholdes på Nova kurs og konferansesenter, 4. etg på møterom Andromeda. (samme inngang som Nova kino)
Tid: lørdag 11. mai 2013 kl 1800.

Saksliste
1. Godkjenning av innkalling
2. Valg av møteleder og sekretær
3. Årsberetning 2012
4. Regnskap 2012
5. Innkomne forslag
6. Budsjett 2013
7. Valg
8. Avslutning

Tre av styrets medlemmer tar ikke gjenvalg. Rune Gundersen gir seg som kasserer, John Olav Rædergård gir seg som Web ansvarlig og Jonas Myhr tar et hvileår. Cathrine, Stein Inge og Pål Sture fortsetter og stiller til gjenvalg.

Styret ber medlemmene om å komme med forslag på nye kandidater til styret.

Forslag på nye styremedlemmer og andre forslag til årsmøtet må være styret i hende senest 27 april.

Etter årsmøtet vil vi få besøk av Ragnhild Lund Ansnes og selveste Bruce Grobbelaar. Et par timer med gode historier fra keeperens innholdsrike liv og Ragnhild med hennes historie fra bøkene om klubben vi alle elsker.

Det blir muligheter for å kjøpe boka med signering av forfatter og Bruce som er portrettert i boka. Det blir også mulighet for fotografering. Det trekkes en signert keepertrøye blant de som har betalt inngang. I tillegg vil det bli loddsalg med fine premier under arrangementet.

Etter foredraget beveger vi oss ned til Olavs pub og spiseri for mat, drikke og underholdning. Levende musikk starter kl 2200 og blir vi mange nok, får vi hele underetg på puben for oss selv. Det blir mulighet for å bestille mat ved starten av møtet. Da blir maten servert umiddelbart etter at vi har kommet ned i puben.

Årsmøtet er selvfølgelig gratis for medlemmer. Foredraget koster 250,- per pers. Betaler du 750,- får du sitte sammen med Bruce til middag (8 plasser). Da får du også med «Liverpollhelter» signert av forfatter og Bruce. Arrangementet etter årsmøtet er åpent for alle.

Etter vedtektene har vi forbrutt oss på dato for årsmøtet. Dette skal avholdes innen utgangen av april. Vi er 11 dager over tiden, men håper på tilgivelse fra medlemmene og ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til en stor kveld klubben verdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.