Ny sesong – nye muligheter

Hei kjære Liverpool supporter

Preseason er snart over og om 2 uker starter Premier Leauge. Det er lenge siden det har vært så stor optimisme i laget vi alle elsker, og vi gleder oss mer noen gang til å komme i gang med sesongen!

Bli med og støtt den lokale supporterklubben i Trondheim også i sesongen 13/14. Vi lodder ut en Crown Paint spillertrøye signert av John Barnes til alle som har fornyet medlemskapet innen seriestart 17. august 2013. Trekningen vil skje på Three Lions pub etter kampen mellom Liverpool FC og Stoke i serieåpningen 17. august (dersom vinneren ikke er tilstede, vil denne få beskjed på sms og epost). medlemskapet koster i år som i fjor 100,- og kan betales inn til kontonummeret nedenfor.

Nye medlemskort blir delt ut på Three Lions Pub på kampdager. Medlemskort vil også deles ut på O’Learys dersom medlemmer melder fra om dette til styret.

Klubben har gjort avtale om en kolleksjon med diverse profileringsartikler hos Smart Profil AS. Artiklene bestilles ved å sende en epost eller sms til klu bben. Bestilte og betalte varer leveres ut på kampdager eller ved avtale.

Det blir medlemsmøte lørdag lørdag 17. august kl 1200 i forkant av serieåpningen.
På sakslisten er det informasjon om eventuell medlemstur til Liverpool våren 2014 og supporterturnering 2014. Styret vil informere om budsjett og planer for sesongen. Det blir også muligheter for spørsmål og innspill til det nye styret.

Kjenner du noen som ikke er medlem i klubben? Send en sms eller epost til oss med navn, epost og mobilnummer så tar vi kontakt og ordner med innmelding.

Klubben er registrert på Grasrotandelen og er glade for alle som støtter oss når det tippes!

YNWA

Styret
Liverbirds Trondheim
orgnr 996776859
kontonr 42023592066
mobil: 400 88 566
epost: post@liverbirdstrondheim.no
www.liverbirdstrondheim.no
facebook: Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.