Supporterturnering – 16. aug 2014

Neste års Premier League starter lørdag 16. august. I den forbindelse satser vi på å få til en supporter turnering med påfølgende bankett. Vi har booket nye Scandic hotell på Lerkendal som åpner neste sommer.

Hotellet viser kampen på storskjerm dersom Liverpool starter på åpningsdagen. Vi holder banketten 75 meter over gressmatta på Lerkendal og det blir mye moro utover dagen og kvelden. Alle Liverbirds klubber er hjertelig velkommen til happeningen. Pris vil være maks 2000,- per person, som inkluderer lunsj lørdag, frokost søndag, bankett og overnatting fra lørdag til søndag. Uten overnatting kommer prisen seg på 1100,-
Supporterklubben i Norge stiller opp og vi jobber med å få på plass sponsorer til arrangementet slik at vi kan få ned prisen ytterligere for deltagelse.
Three Lions Pub stiller med lag til turneringen!
Kanskje kommer…………..
Ta kontakt hvis du vil være med! Når detaljene kommer på plass vil det bli sendt ut info og det blir bindende påmelding.

2 kommentarer til “Supporterturnering – 16. aug 2014”

  1. Hei.
    Går det og kun melde på lag for og spille ? Og hva er eventuelt pris på det? Uten overnatting, banket osv

    1. Vi har ikke tatt stilling til om lag kan melde seg på kun for turneringen, men det må la seg gjøre. Kommer tilbake med svar til dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.