Liverbirds – Supportertreff

log_liverbirds2.jpgLiverbirds Trondheim inviterer til supportreff Nye Scandic Lerkendal hotell lørdag 16. august. Meld deg på og betal inn 1000.- til konto 4202 35 92066. Send en epost til post@liverbirdstrondheim.no eller tekstmelding om du vil melde deg på!

Bindende påmelding innen 1. Juli

Denne lørdagen starter neste sesong og vi har mye spennende å by på!Blant annet vil det spilles fotballturnering på kunstgresset bak hotellet og det blir åpning av Premier League på storskjerm i 75 meters høyde oppe i 21. etg på hotellet som åpner i august.

Det serveres tre retters middag og Bjølsen Valsemølle spiller til langt utpå natten.

Det blir besøk fra supporterklubben i Norge og det kommer en legende og topper laget sammen med oss. Dette kommer til å bli en fantastisk start på en ny spennende sesong for alle som elsker fotball og spesielt Liverpool FC.

Overnatting bookes utenom arrangementet og du bruker vår bookingkode og får Liverbirds rabatt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.