Legendetreff og golfturnering

Klæbu Golfklubb og Liverbirds Trondheim har gleden av å invitere til golfturnering med ingen ringere enn Roy Evans,  Alan Kennedy og Phil Neal.  Luftens baron, Mini blir også med og spiller golf. Bjørn Tore Kvarme spiller ikke golf,  men han vil være caddie på turneringen. Fredag 5. juni kl 1200 starter vi med selskapsgolf på Ulsetsanden. Inntektene fra turneringen og festen går til 23Foundation og kreftavdelingen på St.Olavs.Hvis du har lyst til å gå en 18-hulls runde med en av legendene, har vi tenkt å gi høystbydende muligheten til nettopp det. Tre heldige golfere får gå sammen med Phil, Alan,  Roy og Mini. Tilsammen får 12 spillere gå sammen med legendene. Har du lyst til å være caddie for legendene,  kan du følge legenden over 18 hull. 

Når turneringen er gjennomført, tar vi samling og holder fest med premiering av beste spiller, closest to pin og longest drive. Kanskje blir det noen overraskelser også. Vi møttes på Scandic Lerkendal i 21 etg på Utsikten kl 2000. 

Vi har fått signerte effekter fra Jamie Carraghers 23Foundation som vi skal auksjonere bort i løpet av kvelden.

Vil du delta på golfturneringen koster en 18-hulls runde 450,- og festen til kvelden koster 350,-. Det inkluderer et godt måltid og det blir mulighet for å kjøpe drikke til maten.

Dette er et realt kinderegg. Du får treffe to herlige mennesker fra storhetstiden i Liverpool FC, spille golf og ikke minst bidra til at kreftavdelingen på St.Olavs og 23Foundation får din økonomiske støtte.

Meld deg på turneringen og festen til post@liverbirdstrondheim.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.