Stoke – Liverpool tippekonkurranse

Matchday, sesongstart 2015/2016, revansjekamp!

 

Vi kjører likegodt i gang med en konkurranse. Tipp dagens resultat i dagens kamp mellom Stoke – Liverpool (som svar på dette innlegget) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield (Premien er levert av Travellingkop.no). Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver. Hovedtrekning i lotteriet er 1.november. 

 

For å ha muligheten til å vinne, MÅ du være betalende medlem av Liverbirds Trondheim. Betal inn til konto 4202 35 92066. Påfør «navn, epost og tlf». Send så sms med navn, epost og tlf til 400 88 566 og send epost med samme info til post@liverbirdstrondheim.no. Det kreves inn kontingent for hver sesong Alle under 16 år har gratis medlemskap til og med den sesongen de fyller 16, men de må meldes inn. Når du betaler inn får du i tillegg et lodd til nevnte lotteri (i tillegg til de 5 om du vinner)

 

Du kan tippe frem til kampstart i dag kl 17. Vinneren offentliggjøres i forbindelse med neste kamp 17.august.

 

Det vil bli lignende konkurranser for medlemmer fremover. 

 

YNWA Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.