Status 1. runde i Fantasy Premier League

58 spillere er så langt med i kampen om å bli den beste manageren i ligaen Liverbirds Trondheim. Det ble en pangstart for noen, og ikke så bra for andre, akkurat som oppstarten i England ellers.

Poengene spriket fra 64 på topp til 18 på bunn, undertegnede fikk 36 poeng og sier seg sånn passe fornøyd. Som tidligere informert så må man være et betalende medlem av Liverbirds Trondheim for å vinne premien som er en signert spillertrøya 15/16, kanskje klarer vi å få til en aldri så liten premie til 2. plass også, vi får se.

Best av de betalende medlemmene etter runde 1 er Leif Reidar Kvåle med hele 54 poeng. Poengmessig på topp ligger laget med det morsomme navnet «hehe» med 64 poeng.  Manager av Team Hehe er ikke et medlem av Liverbirds Trondheim, enda… 🙂

Husk at skal du endre noe på laget ditt, så må dette gjøres innen fredag 14. aug kl 17:45, og ikke gjør som han som forsøkte å endre hele laget sitt da…ville kostet ca 56 poeng 😉

Du kan fortsatt melde på et lag, men lurt å hive seg rundt snarest så du ikke blir hengende for langt etter poengmessig, det er ingen fare så langt. Koden for å delta i Liverbirds Trondheim er: 337652-96357

YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.