Pål Sture, presidenten i Liverbirds Trondheim er også Manager i FPL!

Vår president Pål Sture, er Manager for laget Tanem United.  Dette er 2. sesongen han deltar i Fantasy Premier League (FPL) . Sesongen 14/15 hadde han en særdeles avslappende jobb som manager , vil du vite hvorfor? Pål Sture fant først nå ut, inn mot runde 2 i sesong 15/16, hvordan han kunne selge/kjøpe spillere. Undertegnede fikk følgende melding på chatten fra han i dag; «Tror du pina itj at æ fikk te å bytt ut spillera på Fantasy Premier League? Æ e så gooooooood!»

Det må ha vært en rimelig hard belastning på spillerne hans i forrige runde, laget endte muligens opp med å spille kamper uten å være fullt lag (pga. skader, kort osv. til noen av hans 15 utvalgte). Vi ønsker presidenten lykke til i denne sesongen!

YNWA – Liverbirds Trondheim

2 kommentarer til “Pål Sture, presidenten i Liverbirds Trondheim er også Manager i FPL!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.