2. rundes info om tippekonkurransen og FPL!

Bra stemning på Three Lions i går med mange rødkledde!

 Tippekonkurranse

Første hjemmekamp for sesongen ble en kamp med litt av hvert i, men heldigvis fikk vi det forløsende målet av Benteke  som gjorde at vi nå har 6 av 6 mulige poeng.

Hugo Eriksen​ var den eneste som tippet riktig resultat i kampen Liverpool og Bournemouth (1-0) han og sikret seg dermed 5 billetter til lotteriet.

For øvrig må vi si det er morsomt at så mange deltar og det er veldig kjekt at fler og fler blir betalende medlemmer, det trenger vi på alle måter.

Fantasy Premier League

Best av de betalende medlemmene etter runde 2 er Håvard Skarstein​ med hele 112 poeng (60 poeng denne runde). Leif Reidar Kvaale​ er hakk i hæl med 107 poeng (53 poeng denne runde).

Poengmessig på topp ligger laget Viljis FC med hele 142 poeng (79 poeng denne runde), uten målscorer Benteke på laget faktisk. Manager av Team Viljis FC er ikke et medlem av Liverbirds Trondheim, enda…se bildet for rundens lag.

Totalt sett er vi nå hele 66 managere som styrer våre respektive lag i ligaen til Liverbirds Trondheim.

Husk at skal du endre noe på laget ditt, så må dette gjøres innen lørdag 22. aug kl 12:45. Du kan fortsatt melde på et lag. Koden for å delta i Liverbirds Trondheim er: 337652-96357

YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.