Bli med på årets første supportertreff!

Lørdag 12.september kl 18:30 er det klart for et storoppgjør, MUFC – Liverpool. Det ligger an til et oppgjør hvor vi kanskje også får med oss Daniel Sturridge for første gang denne sesongen. Det er uhyre viktig for oss alle med seier i denne kampen. Liverbirds Trondheim inviterer til supportertreff på Three Lions for å støtte våre gutter sammen!

MEN først på dagen, kl 13:00, på treningsbanen til Rosenborg, så braker vi supporterne sammen i en oppvarmingskamp. Vi søker spillere til dette oppgjøret. Det har vært rimelig lett å få på plass vårt lags supportere, så skulle du kjenne en supporter fra MUFC som er dårlig nok til å stille på den andre halvdelen, spør h*n og send info til post@liverbirdstrondheim.no, meld inn navn, epost og telefon. Hver spiller betaler kr 50,-, dette dekker baneleie, drikke til kampen (selvfølgelig alkoholfritt) og det vil bli foretatt en premietrekning blant spillerne senere på kvelden. Vi oppfordrer andre supportere til å komme og heie. NB! Denne begivenheten forutsetter nok spillere, dette vil bli avgjort 4. september.

Fra kl 16:00 kan du komme på Three Lions og bli med på oppvarmingen til kveldens hovedbegivenhet. På Three Lions har vi medlemspris på mat og drikke, er du ikke medlem så har du enten meldt deg inn til da, eller du tar med deg 100 kroner og melder deg inn denne dagen. Forøvrig vil det bli trekning av premie mellom supporterne som spilte kamp tidligere på dagen, det vil bli trekning i vervekonkurransen, loddsalg, kanskje en triksekonkurranse mellom supporterne (om det kommer noen fra det andre laget) og quiz (vi søker noen som kan ta ansvar for en quiz, meld fra til post@liverbirdstrondheim.no.

Søndag 13.9 er det topp-oppgjør på Lerkendal mellom Rosenborg og Stabæk kl 18:00. For de som ønsker det, så samles vi til denne kampen på Kjernenfeltet (i venstre hjørnet). Billett kjøpes via rbk.no, velg kjernenfeltet. Kjernenpuben er åpen fra kl 15:00. Noen av oss vil være tilstede allerede da og ønsker du å treffes, så møt opp (NB, det kan bli fullt og de tar inn begrenset antall på puben). Det er fint om du varsler hvorvidt du vil stå sammen med oss denne dagen slik at vi har en liten oversikt. Ps, har du sesongkort på et annet sted på Lerkendal så håper vi at du kommer på Kjernenfeltet likevel denne kampen.

Vi inviterer Liverpoolfans i midt-norge til å komme og håper mange blir med. Meld din interesse ved å sende en henvendelse til post@liverbirdstrondheim.no snarest og senest 10.september. Vi ber om at dere melder fra om dere blir forhindret fra å komme da vi booker plasser på Three Lions så vi får sitte samlet.

Kom igjen, vis at vi har de beste supporterne i midt-norge, bli med på årets første supportertreff du også!

PS…husk også å verve medlemmer til Liverbirds Trondheim

Spørsmål? Fyr løs, enten på e-post, facebook, hjemmesiden, telefon, når vi treffes…

YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.