Årets 2. supportertreff er under planlegging, hold av lørdag 31.10

Vi ønsker å gjenta suksessen fra årets første supportertreff og planlegger nå et nytt treff i forbindelse med at seriekampen mot Chelski lørdag 31.10. Siste supporterkamp vant våre gutter hele 9-2 mot MUFC-supporterne.

Kan dette gjentas mot Chelskisupporterne? Tar de utfordringen og stiller til kamp mot oss?  Dersom vi får til en supporterkamp, så ser foreløpig tidskjema ut slik:

Kl 10:00 Supporterkampvi prøver å samle spillere til supporterkamp.

Kjenner du en Chelskisupporter? Send oss kontaktinfo så skal vi prøve å få de til å alliere seg med et lag mot våre røde. Vi trenger også at dere som IKKE spiller, stiller som supportere og heier frem våre røde.

Kl 13:45 Chelsea vs Liverpool på Three Lions, oppmøte senest kl 12:45

Rett etter kampslutt: Trekning i lotteriet om å vinne opphold og kampbillett for to på Anfield. – Rett etter kampslutt vil vi foreta trekning i lotteriet og vinneren blir klar. Blir det deg? Pr nå så er det i underkant av 400 lodd i potten.

Vi inviterer Liverpoolfans i midt-norge til å komme og håper mange blir med. Meld din interesse ved å sende en henvendelse til post@liverbirdstrondheim.no snarest og senest 25. oktober.

Vi ber om at dere melder fra om dere blir forhindret fra å komme da vi booker plasser på Three Lions så vi får sitte samlet.

Skulle vi ikke klare å få fatt i nok supportere til å stille lag til supporterkamp, så vil vi finne på noe annet å fylle tiden med.

Kom igjen, vis at vi har de beste supporterne i midt-norge, bli med på årets andre supportertreff du også!

Spørsmål? Fyr løs, enten på e-post, facebook, hjemmesiden, telefon, når vi treffes

YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.