Tippekonkurranse Liverpool – Southampton

Tipp resultatet i 10.rundes kamp mellom  Liverpool og Southampton (som svar på dette innlegget, enten på vår hjemmeside eller FB) og vær med i trekning om 5 lodd til lotteriet om å vinne et opphold inkl. kamp-billett til Anfield (premien er levert av Travellingkop.no).

Dersom flere har tippet riktig resultat, får alle 5 lodd hver.Hovedtrekning i lotteriet er 31.0ktober-15. (rett etter kampslutt mellom Chelsea – Liverpool) For å ha muligheten til å vinne, du være betalende medlem av Liverbirds Trondheim.

Du må være registrert medlem ved kampstart søndag 25.okt. kl. 17.15. Betal inn kr 100,- til konto 4202 35 92066. Påfør «navn, epost og tlf». Send så sms med navn, epost og tlf til 400 88 566 og send epost med samme info til post@liverbirdstrondheim.no. Det kreves inn kontingent for hver sesong.

Alle under 16 år har gratis medlemskap til og med den sesongen de fyller 16, men de må meldes inn. Når du betaler, får du i tillegg et lodd til nevnte lotteri (i tillegg til de 5 om du vinner).

Du kan tippe frem til kampstart i søndag 25.okt. kl. 17:15. Lykke til! YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.