Årets 2. supportertreff med supporterkamp lørdag 31.10

Vi gjentar suksessen fra årets første supportertreff og tar nå et nytt treff i forbindelse med seriekampen mot Chelski lørdag 31.10. Siste supporterkamp vant våre gutter hele 9-2 mot MUFC-supporterne.

I tillegg foretas trekning i lotteriet og du kan vinne opphold og  kampbillett for 2 personer.

Kan dette gjentas mot Chelskisupporterne? De har tatt utfordringen og stiller til kamp mot oss på Strindheim kunstgress. Tidskjema for dagen ser slik ut:

Kl 10:00 SupporterkampStrindeim kunstgress. Ta med deg en gjeng, møt opp og hei frem våre guttet til nok en seier.

Kl 13:45 Chelsea vs Liverpool – Three Lions, oppmøte senest kl 12:45

Rett etter kampslutt: Trekning i lotteriet om å vinne opphold og kampbillett for to på Anfield. –  Blir det deg? Pr nå så er det i overkant av 400 lodd i potten og kanskje er det nettopp du som går seirende ut og gjør deg klar for Liverpoolkamp på Anfield! Premien er levert av Travellingkop.no.

På Three Lions blir mulighet for innmelding til Liverbirds Trondheim,  få utdelt medlemskort og ikke minst siste mulighet for å kjøpe lodd til lotteriet.

Vi inviterer Liverpoolfans i midt-norge til å komme og håper mange blir med. Påmelding til post@liverbirdstrondheim.no eller på arrangementet på FB eller invitasjon på Inviter. Vi ber om at dere melder fra om dere blir forhindret fra å komme da vi booker plasser på Three Lions så vi får sitte samlet.

Kom igjen, vis at vi har de beste supporterne i midt-norge, bli med på årets andre supportertreff du også!

Ønsker du å tippe resultatet til kampen og igjen ha mulighet for å vinne de siste loddene til lotteriet, så legg igjen en kommentar her eller velg å tippe fra lenken på vår FB-side.

Spørsmål? Fyr løs, enten på e-post, facebook, hjemmesiden, telefon, når vi treffes

YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.