Bli medlem i Liverbirds Trondheim og bli en vinner

Liverbirds Trondheim ønsker flere medlemmer, også juniorer (barn og unge under 16 år). I tillegg til at du får et lodd i lotteriet om å vinne opphold og kampbillett for 2 i Liverpool/Anfield, vil vi også trekke ut 2 vinnere av spillertrøyer for sesongen 16/17 når:

  • vi har nådd 200 betalende medlemmer (medlemmer over 16 år i kommende sesong)
  • vi har nådd 50 medlemmer for Liverbirds ung

Vi er godt i gang med å registrere medlemskap for sesongen 2016/17. Vi har fått mange nye medlemmer og mange av fjorårets medlemmer har allerede fornyet. Bli med på laget og meld deg inn nå, kanskje er du den heldige vinneren av enten spillertrøye eller kampbillett og opphold. Turen trekkes ikke før utpå høsten (nærmere dato kommer), men spillertrøyer trekkes som sagt når vi når de magiske tallene 200 og 50.

For orden skyld, det blir en trekning blant de over 16 og en blant de under 16.Det kreves inn kontingent for hver sesong.

Hvordan blir du medlem?
De over 16:
Betal inn kr 100,- til vår konto 4202 35 92066 eller send kr 100,- via VIPPS eller Mcash til 917 31 242, påfør «navn, epost og tlf»

send deretter epost til post@liverbirdstrondheim.no og meld fra om din innbetaling inkl navn, epost og tlf.

De under 16:
send epost til post@liverbirdstrondheim.no og meld fra om din  navn og alder.

Når du har medlt deg inn, kan du be om å bli lagt til i gruppen for Medlemmer av Liverbirds Trondheim på Facebook. Dette er en nyoprettet gruppe som er eksklusivt for medlemmer.

Medlemsfordeler forøvrig kan du lese om her http://liverbirdstrondheim.no/?page_id=8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.