Presentasjon av Travellingkop.no

Travellingkop har gjennom flere sesonger donert Liverbirds Trondheim en tur til Anfield for to (hotell og kampbillett) som vi har benyttet i høstlotteri. Klubben  har også de siste sesongene benyttet arrangøren til fellestur. Hvem er så Travellingkop? Vi ba de si noen ord om seg selv og hvorfor supporterne bør velge nettopp de for bestilling av turer til Liverpool.

Travellingkop.no  tok steget fullt ut i 2014, og bestemte seg for å
satse for fullt på å arrangere turer til Liverpool. Etter å ha drevet på «hobbybasis», og ordnet turer for kamerater og noen venners venner osv, bestemte de seg for å starte selskap, melde seg inn i Reisegarantifondet, og gjøre ting ordentlig.

Hvorfor velge Travellingkop?  «Vi har bygget oss opp en betydelig mengde egne billetter, og er ikke avhengig av andre leverandører for å serve våre kunder. Det vil si at vi vet til enhver tid hvor mange, og hvilke billetter vi har tilgjengelig. Hvis bestillingene overgår vår egen mengde, har vi knyttet kontakt med en seriøs leverandør, som vi kjøper inn x-tra billetter av. Har aldri opplevd at noen av våre kunder ikke har kommet inn på Anfield.
I tillegg har vi en annen fordel, nemlig at vi til enhver tid har en person i Liverpool som er behjelpelig med det meste. Med en enorm kunnskap om klubben, og høy lokalkunnskap, så fikser han det meste. Dette er personen som leverer ut, og har kontakten med kunden der borte. (så lenge jeg ikke er på kampen selv).» sier Rune Fossum.

Travellingkop leverer til kunder over hele landet, mest enkeltpersoner og vennegrupper, men også bedrifter. Noe av salget går via en kjøp/salg side på Facebook, der har tilbakemeldingene vært gode.
«Vi bruker sentrumsnære og gode hoteller, men prøver å holde prisene nede. Tror og håper vi er blant landets billigste operatører som er medlemmer i Reisegarantifondet» avslutter Rune Fossum.

Du finner mere informasjon om Travelingkop.no på deres nettsider Travellingkop.no. Der ligger full oversikt over pakketurer og priser samt at du enkelt kan bestille din neste tur til Liverpool.

YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.