Presentasjon av LiverpoolTravel.no

Liverbirds Trondheim har gleden av å kunne gi våre betalende medlemmer mulighet til å kjøpe pakkereiser av LiverpoolTravel til 10% av gjeldende priser for sesongen 2016/2017.

På LiverpoolTravel sine nettsider kan vi blant annet lese «LiverpoolTravel er stolt og ekslusiv samarbeidspartner/reisearrangør for den offisielle svenske supporterklubben, LFC Supporters Club Sweden.» I tillegg har de inngått samarbeid med flere Liverbirdsklubber i Norge.

For at LiverpoolTravel skal kunne gi 10% rabatt på pakkeprisen, må du:

  • Være betalende medlem av Liverbirds Trondheim.  Les  om fordeler og hvordan bli medlem her. Husk at du må få bekreftet medlemskapet fra Liverbirds Trondheim.
  • Du må oppgi navnet ditt og at du er medlem av Liverbirds Trondheim ved booking av pakkereisen (merk at navnet på alle medlemmene må oppgis i bookingen dersom dere er flere som reiser sammen)

LiverpoolTravel vil få oversendt medlemslister av oss  (ikke telefon og e-post) slik at medlemmene skal kunne oppnå rabatten. Dersom dere er flere medlemmer som reiser sammen, må alle medlemmer oppgis ved navn i bestillingen.
NB! Dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet nå, vennligst ta kontakt med oss på post@liverbirdstrondheim.no/evt Facebook, for å forsikre deg om at vi har bekreftet ditt medlemskap overfor LiverpoolTravel.

Rabatten gjelder kun pakkereiser og ikke ved kjøp av bare kampbilletter. Er du ikke betalende medlem av Liverbirds Trondheim må du betale gjeldende priser.

Les mer om LiverpoolTravel på deres nettsider  LiverpoolTravel.no. Der ligger full oversikt over pakketurer og priser samt at du enkelt kan bestille din neste tur til Liverpool.

YNWA – Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.