Vinn opphold og kampbillett for 2 til Liverpool

Ved å melde deg inn i Liverbirds Trondheim innen sesongstart og kampstart søndag 14.8 kl 17, får du et gratis lodd i lotteriet hvor premien er opphold og kamppillett for 2 til Liverpool (NB! Medlemskapet må være betalt senest oppgitt tidspunkt for å få et gratis lodd). Premien er levert av Travellingkop.no som tilbyr fotballpakker til Liverpool. Les mer om medlemsfordeler, hvordan du betaler inn (kontonummer, Vipps/Mcash) og hvordan du melder deg inn her.

For kun kr 100,- så kan det være du som stikker av med premien i tillegg til de andre medlemsfordelene og ikke minst at du blir en del av miljøet til Liverbirds Trondheim. Det er mulig å kjøpe ekstra lodd til lotteriet, disse koster kr 25,- (kan betales inn sammen med medlemskapet eller ved senere kjøp) og lodd selges frem til trekningen i slutten av oktober.

Trekning i lotteriet skjer i forbindelse med seriekampen helga 29. oktober.

Bli en del av oss, bli med i Liverbirds Trondheim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *