Fellestur Liverpool 2017

20160507_145314Vil du være med til Liverpool sammen med Liverbirds Trondheim? Vi har reservert 40 pakker til siste kampen i årets Premier League sesong. Søndag 21. mai kommer nyopprykkede Middlesbrough til Anfield. Det blir garantert en heftig opplevelse. Kanskje kjemper gutta våre om noe spesielt?

Klubben arrangerer den 4. fellesturen til Liverpool i slutten av mai neste år.

På de foregående turene har vi hatt gleden av å se de røde kjempe om tittelen helt inn (2014). Vi har tatt farvel med Steven Gerrard (2015), og vi fikk bonuskamp med semifinale mot Villareal i år. Hva blir greia neste vår?

Travellingkop.no leverer pakkene til oss, og de er med i reisegarantifondet. Vi har bare hatt gode opplevelser når vi har brukt dem tidligere, så det satser vi på denne gangen også!

Siden det er siste kampen for sesongen, er kampdato så godt som 100% sikker. Det betyr at vi kan reise over fredag og hjem igjen mandag. Det er også mulig å reise tidligere, eller dra hjem senere. Det bestemmer den enkelte selv.

20160507_170436Vi tar sikte på to fellesmiddager i løpet av turen, og vil prøve å få til en omvisning på nye Anfield. Vi vil også koordinere transport fra flyplass til Liverpool og intern transport i Liverpool.

 

20160507_140049Reise til Liverpool må den enkelte ordne selv. Mulighetene er mange. Det er mulig å reise med fly til London og ta toget derfra til Liverpool. Togturen fra Euston tar ca 2 timer. Bestiller du på forhånd er ikke togturen dyr heller. Det går også an å reise fra Værnes, via Amsterdam og lande i byen vi ikke nevner ved navn. Det gjør det også via Gardermoen eller København. Etter hvert som den enkelte bestiller reise legger vi dette ut på den lukkede gruppen på facebook. Da har vi mulighet til å koordinere transport fra flyplass og man kan også ha mulighet for trivelig reisefølge!

Hvis det er noen som har spesielle ønsker, vil vi se på muligheten for å gjøre andre ting mens vi er i Liverpool.

Prisen for tre netter på hotell og kampbillett er 4300,- per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom.

Vil du være med? Da sender du en mail til post@liverbirdstrondheim.no eller legger igjen en kommentar på denne saken, så tar vi kontakt.
NB! Tilbudet gjelder medlemmer av Liverbirds Trondheim og er du ikke medlem, melder du deg kjapt inn ved å følge informasjonen her

13 kommentarer til “Fellestur Liverpool 2017”

  1. Hei Tommy.

   Vi har notert din interesse og du vil få ytterligere informasjon etterhvert, men merk at du må være medlem av Liverbirds Trondheim – se http://liverbirdstrondheim.no/?page_id=8 . Prisen for tre netter på hotell og kampbillett er 4300,- per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom. utenom det kommer reise til og fra med fly samt evt tog/fellestransport, ja og mat/drikke selvsagt ? Har du ellers spørsmål, ta gjerne kontakt med oss via post@liverbirdstrondheim.no også.
   YNWA
   Wenche

 1. Hei. Jeg lurer på hvorfor den fakturaen til fellesturen som jeg fikk på mail i går var 200.- dyrere enn avtalt.
  Det var jo 4300 som ble kommunisert til medlemmene i første omgang og ikke 4500 som det står på fakturaen.
  Hvis det har kommet en ekstrautgift for arrangøren burde dette vært informert om på ett tidligere tidspunkt.

  Mvh. Sigurd.
  YNWA

  1. Vet ikke om du har fått med deg svaret Sigurd, men det ble informert om at dette var feilfakturert så duxskulle betale 4300,- som opprinnelig avtalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.