15 dager…..

15 dager igjen til DEN kampen som vi bare MÅ vinne spilles! 15 dager med spenning, kribling, nerver, usikkerhet, sikkerhet, tanker, spørsmål. Det er rett og slett 15 dager hvor vi venter på å få plantet oss foran TV (eller på Anfield for den som er så heldig å være der) sammen med likesinnede.
17. oktober lever vi i en unntakstilstand hvor familie, venner, kollegaer, ja generelt omverdenen bare MÅ skjønne at denne dagen, da krever de ingenting av oss!
Dagen er ene og alene dedikert til LIVERPOOL!

Liverbirds Trondeim samler denne kvelden sine medlemmer på Three Lions English Pub. Denne kvelden kommer også Fotballbutikken fra Sirkus med utvalgte artikler som vi kan kjøpe til en rimeligere penge.

Invitasjon kommer som vanlig til våre medlememr og selv om det er arbeidsdag påfølgende dag, så er det overhodet ingen unnskyldning for og ikke møte opp! Denne kampen vil du se sammen med dine gode venner fra Liverbirds Trondheim! Sammen skal vi leve ut glede, frustrasjon og spenning! Sammen skal vi oppleve hysteriet som er knyttet opp mot nettopp denne kampen! Stikkordet er—> Sammen!

Er du enda ikke medlem av Liverbirds Trondeim så er oppfordringen; MELD DEG INN! Vipps/MCASH//bank,cash,krita, det spiller ingen rolle hvordan du melder deg inn, BARE GJØR DET!

You’ll Never Walk Alone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.