Liverpooltrøye signért av Kevin Keegan til inntekt for kreftsyke barn på St. Olavs

kevin-keagen-auksjonLiverbirds Trondheim ønsker å bidra til lyspunkt i hverdagen for kreftsyke barn ved St.Olavs  . Dette vil vi gjøre gjennom å samle inn mest mulig penger frem til  mandag 12. desember kl 12. I tillegg til innsamlingen, auksjonerer vi bort en retrotrøye signért av selveste Kevin Keegan.

Vi Liverpoolsupportere er kjent for omtanke, omsorg og det å ta vare på hverandre. Klubben og supporterne har vært gjennom flere tragedier, friskest i minnet sitter Hillsborough-tragedien 15. april 1989, hvor 96 supportere så tragisk endte sine liv i forbindelse med en fotballkamp. Det var flere barn blant de omkomne!

Barnet vårt har kreft!

Det å få beskjeden om at du har kreft, er en dramatisk beskjed å få. Når du i tillegg får denne beskjeden som barn eller ungdom, så føles det ekstra meningsløst og vanskelig. Tiden barnet skulle brukt til lek og moro sammen med venner blir byttet ut med behandling og tidvis langvarig sykehusinnleggelse. Familen lever under et enormt press og usikkerhet. En konstant frykt for at barnet ikke blir frisk, og i værste fall ikke  overlever. I denne tiden er det desto viktigere å få noen lyspunkt, så man glemmer for en liten stund. Les mer om hva kreftforeningen skriver om hvordan mestre livet med kreft.

Auksjon og innsamling

Liverbirds Trondheim har i år vedtatt at vi skal auksjonere bort en Liverpooltrøye signért Kevin Keegan.

Hvordan gi bud, hvordan donere!

Ønsker du å gi bud på den signerte trøyen, sender du en e-post til post@liverbirdstrondheim.no og oppgir følgende:

  • Hvor mye du byr
  • Kontaktperson  inkl e-postadresse og mobilnummer

Etter hvert som bud kommer inn vil vi informere de som har meldt seg på i «budkonkurransen» og vi legger ut oppdatering om gjeldende bud via vår FB-side.
MERK at budrunden starter på kr 500,-

Vinneren av budet vil bli oppringt rett etter at auksjonen er avsluttet. Deretter vil vi også sende en epost til de øvrige som la inn bud og informere om resultatet. Vi ber vinneren av budet om at innbetaling blir foretatt innen utgang påfølgende dag, utgang 13. desember (dette for at vi skal få inn pengene og få overlevert tidligst mulig før jul).

Ønsker du å donere penger til aksjonen, sender du en e-post til post@liverbirdstrondheim.no og oppgir følgende:

  • Hvor mye du gir
  • Hvem som står som givere (det kan f.eks. være «Familien….» eller «navnet ditt» osv)

Deretter betaler du inn oppgitt beløp til konto 4202.35.92066 eller via VIPPS/MCASH til 917 31 242 og merker innbetalingen med  «innsamlingsaksjon 2016»

Overlevering av pengene

Fredag 16. desember vil vi overlevere pengene som har kommet inn til Seksjon Barn kreft- og blodsykdommer på St.Olavs slik at de har muligheten til å kjøpe noe til barn og unge som tilbringer høytiden på sykehuset.

Vi oppfordrer alle til å gi noen kroner, det trenger ikke være så mye, alle monner drar.

Liverbirds Trondheim vil donere kr 5,- pr betalende medlem av klubben pr 12.desember. Det er enda en grunn til å betale medlemsavgift og melde seg inn i Liverbirds Trondheim.

YNWA

Styret, Liverbirds Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.