Lotteriet er avsluttet, vi har en vinner av opphold og kampbillett for 2 på Anfield!

vinner-av-lotteriet
Dougie fra Three Lions trakk Inger Ragna Sivertsen sitt navn opp fra potten hvor det lå totalt 518 lodd. Inger stakk av med premien som var opphold og kampbillett for 2 i Liverpool. Premien er levert av Travellingkop.no!

Siden  sesongslutt 15/16, har vi hatt et lotteri gående hvor premien var opphold og kampbillett for 2 i Liverpool. I går ble vinneren trukket og det var Dougie som sto for trekningen nede på Three Lions.
Inger sier følgende etter at resultatet ble kjent; Sykt arti å vinne. Millioner takk te Dougie som trakk meg ut. Vinner sjelden noe og det er helt innafor å vinne tur til Liverpool når det først skjer. Nå blir det fellestur på Wenche og meg også ??
Dougie som trakk Inger uttalte følgende; U are welcome ladies? U’ve worked so hard 2gether promoting the club, u make your own luck in life?
 Sidene jeg er Wenche, så kan jeg bare si meg enig i Dougie! Og jeg er selvsagt utrolig glad for å få lov til å bli med Inger på premietur 🙂
Oppsummering loddsalget.
Totalt så var det altså 518 lodd i potten og av disse så var 275 solgte lodd og 243 av loddene var knyttet opp mot innmelding av medlemmer og premie i konkurranser. Loddene ble solgt for kr 25,- pr stk og vi fikk inn totalt kr 6.875-.
Styret i Liverbirds Trondheim er veldig fornøyd med engasjementet blant våre medlemmer i forbindelse med dette lotteriet, både hva gjelder kjøp av lodd, men også engasjementet knyttet opp mot tippekonkurransene som har pågått. Styret vil også takke Travellingkop.no for premien, det er utrolig flott av dere 🙂
Hva skal overskuddet går til?

Styret har vedtatt at vi putter overskuddet i julebordspotten. Som kjent så skal vi ha julebord i forbindelse med Merseyside Derby mot Everton 19. desember. De av våre medlemmer som blir med på julebordet  vil få dekket noe av mat/drikke. Vi kommer tilbake til detaljer som selvsagt er avhengig av hvor mange påmeldte vi får.  Vi har forøvrig satt et tak på dekning og blir det noe igjen etter julebordet, tar vi evt overskudd med videre til noe annet.

Hva skal vi gjøre nå da som lotteriet er ferdig?

Det er nesten litt vedmodig at dette lotteriet er avsluttet, men vi har selvsagt andre ting som vil komme nå fremover. Det er ikke lenge til jul og da vil igjen bli en julekalender med premier, vi kan nevne at bak lukene så vil det blant annet ligge en spillertrøye og en signert Liverpoolkapteiner av Ragnhild Lund Ansnes. Er du ikke medlem så er det bare å kaste seg rundt og melde seg inn slik at du også kan ta del i dette 🙂

Wenche, Leder av Liverbirds Trondheim

YNWA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.